مقایسه محصول

پاور ماژول شبکه چیست ؟ 

فهرست مطالب

پاور ماژول شبکه از تجهیزاتی است که دارای چند نوع خروجی گوناگون می‌باشد. از این ابزار برای توزیع برق در رک‌ها استفاده می‌شود. از جمله رک‌هایی که پاور ماژول شبکه دارند می‌توان به سوئیچ، پچ‌پنل، روتر و سرور اشاره کرد. در این مقاله به طور کامل پاور ماژول ، انواع پاور ماژول و … را بررسی می‌کنیم. اگر به دنبال پاسخ برای سولات خود در مورد پاور ماژول هستید و برای کسب اطلاعات بیشتر تا پایان مقاله همراه ما باشید.

آنچه در ادامه می‌خوانید :

  • تعریف پاور ماژول
  • وظیفه پاور ماژول در رک شبکه
  • انواع پاور ماژول رک شبکه
  • انواع دیگر پاور ماژول شبکه
  • نتیجه گیری
  • تعریف پاور ماژول

پاور ماژول جریان برقی که در یک مرکز داده قرار دارد را کنترل می‌کند. اکثر مراکز داده برای بهینه کردن و توسعه از نظارت PDU استفاده می‌کنند. با توجه به این موضوع مراکز داده دیگر با مشکلات زیاد در برابر حفظ قدرت و یافتن راه‌کارهای مناسب برای مدیریت روبه‌رو نخواهند بود. برای انجام فعالیت‌هایی مثل فیلتر کردن قدرت برای افزایش کیفیت، متعادل کردن بار و کنترل از راه شبکه LAN پاور ماژول لگراند، انواع بسیاری از نظارت PDU ساده را به شکل رک مونت PDU بزرگ‌تر تغییر می‌دهد.

پاور ماژول رک از قابلیت‌های پسیو شبکه است و می‌تواند در رک نصب شود. پاور ماژول شبکه در اکثر موارد دارای یک مسیر برای وارد شدن جریان برق است. در رک‌ها دو نوع پاور قابل استفاده است یکی به جریان برق شهر و دیگری به جریان برق UPS متصل است. ابزارهای رک به PDU مختلف وصل شده و قادر است کارایی بسیاری داشته باشد.

وظیفه پاور ماژول در رک شبکه

همان طور که می‌دانید تعدادی از تجهیزاتی که درون رک قرار دارند به کمک برق کار می‌کنند. برای تامین برق این تجهیزات اگر به طور مجزا این‌ها را به پریز برق وصل کنیم، برای همه تجهیزات جا و پریز برق کم می‌آوریم. همین‌طور استفاده از پریزهای مجزا ظاهر زیبایی ندارد و شبکه را بهم ریخته می‌کند و به طبع عملکرد آن با مشکل مواجه می‌شود. با پیچ کردن پاور ماژول داخل رک همه تجهیزات فعال که داخل رک نصب شده‌اند تغذیه می‌شوند.

powermadul - پاور ماژول شبکه چیست ؟ 

انواع پاور ماژول رک شبکه

تا اینجای مطلب با پاور ماژول آشنا شدید. حالا نوبت به بررسی انواع پاور ماژول رک شبکه است. پاور ماژول شبکه انواع مختلفی دارد که از جمله آن می‌توان به رک اوت، رک ایستاده، رک دیواری، رک مخابراتی و رک شبکه اشاره کرد. جریان برق به واسطه تابلوهای برق به ورودی پاور وصل می‌شود. پاور ماژول کار تغذیه همه تجهیزاتی که از آن استفاده می‌کنند مثل سوئیچ، مودم، سرور و … را انجام می‌دهد. پاور ماژول را می‌توان یکی از اصلی‌ترین قسمت‌های رک شبکه دانست. از وظایف مهم پاور ماژول می‌توان به تغذیه وسایل وصل شده در رک‌های دیواری و ایستاده اشاره کرد.

پاور ماژول در رک با پیچ محکم شده است. همان طور که می‌دانید در رک‌ها تجهیزات بسیاری است و پاور ماژول به منظور یک منبع تغذیه بسیار خوب محسوب می‌شود.

پاور ماژول انواع بسیاری دارد و همچنین در موارد بسیاری به کار برده می‌شود. تفاوت اصلی پاورهای ماژول در تعداد پورت و یونیت آ‌ن‌ها است. پرکاربردترین پاورهای ماژول در تعداد پورت‌ها باهم تفاوت دارند. در ادامه برخی از پر استفاده‌ترین پاور ماژول را برای شما آورده‌ایم. تعدادی از آن‌ها به شرح زیر است:

  • پاور ماژول با ۳ پورت
  • پاور ماژول شبکه با ۶ پورت
  • پاور پاژول ۸ پورتی
  • پاور ماژول ۹ پورتی پرکاربرد

پورت‌های نصب شده روی پاور ماژول قادرند یک دستگاه را به صورت استاندارد تغذیه کنند. اگر داخل رک ایستاده مصرف‌کنندگان بیشتر باشند به همان نسبت به پاور ماژول‌هایی با پورت بیشتر و یا چندین پاور احتیاج پیدا می‌کنند. در اکثر موارد روی محفظه پاور یک کلید نصب شده است که از آن برای قطع و وصل کردن دوباره جریان برق در مواردی که خیلی ضروری است، استفاده می‌شود. اما پاور ماژول برای چه مواردی استفاده می‌شود؟ در بین بسیاری از پاورهای ماژول از برخی از آن‌ها برای حفاظت از سلامت افراد که با وسایل رک شبکه کار می‌کنند استفاده می‌شود و بعضی دیگر هم به طور کامل دارای جنس بدنه متفاوت هستند. پاور ماژول در اکثر موارد در رک‌های ایستاده تقریبا قسمتی با یک یونیت را می‌گیرد.

انواع دیگری از پاور ماژول شبکه

همان طور که گفتیم پاور ماژول انواع بسیاری دارد و پرکاربردترین آن‌ها را برای شما بیان کردیم. اما چرا پاور ماژول متعدد است؟ پاور ماژول‌ها با توجه به کمپانی تولید کننده، تعداد پاورت، نوع پورت، دارا بودن کلید قطع و وصل جریان برق، داشتن سیم ارت، داشتن فیوز و همچنین ارتفاع متفاوت هستند. ارتفاع پاور متناسب با ارتفاع رک تعیین می‌شود. کمپانی‌های تولید کننده پاور ماژول، پاور ماژول را مطابق با استاندار  ۱۹ اینچ رک تولید می‌کنند. در ادامه دیکر پاورهای ماژول را برای شما آورده‌ایم:

  • پاور ماژول ۳ پورتی یک یونیتی ارت‌دار با بدنه آلمینیومی
  • پاور ماژول ۵ پورتی یک یونیتی ارت‌دار با بدنه آلمینیومی
  • پاور ماژول دارای ۶ پورت یک یونیتی ارت‌دار با بدنه آلمینیومی
  • پاور ماژول ۸ پورت یک یونیتی ارت دار با بدنه از جنس آلمینیوم
  • پاور ماژول ۸ پورتی، یک یونیت بک تو بک، با بدنه‌ آلومینیومی.
  • پاور ماژول 9 پورت یک یونیتی با بدنه‌ آلومینیومی.
  • پاور ۱۹ پورتی زیر، یونیت عمودی تولید شده با فیوز مینیاتوری تولید و دارای جنس بدنه‌ آلومینیومی
  • پاور ماژول 23 پورتی زیر با یونیت عمودی ساخته شده با فیوز مینیاتوری و جنس بدنه‌ آلومینیومی
  • پاور ماژول 31 پورت زیر با یونیت عمودی تولید شده با فیوز مینیاتوری تولید و بدنه آلومینیومی
  • پاور ماژول دارای 33 پورت زیر، یونیت عمودی با استفاده از فیوز مینیاتوری تولید شده و بدنه‌ آلومینیومی

نتیجه گیری

ما در این مقاله یکی دیگر از محصولات شبکه یعنی پاور ماژول، انواع پاور ماژول و پاور ماژول شبکه را بررسی کردیم. دیدیم که برای جلوگیری از به وجود آمدن بهم‌ریختگی و کمبود پریز درون رک از پاور ماژول استفاده می‌شود تا با کمک آن تجهیزات فعال دورن رک را تغذیه کند. امیدواریم مطالب برای شما مفید بوده باشد و بتوانید به راحتی پاور ماژول مورد نیاز خود را خریداری کنید. ممنون که تا پایان مقاله همراه ما بودید. توجه داشته باشید که پاور ماژول را از مراکز معتبر خریداری کنید. در صورتی که هرگونه سوال در مورد پاور ماژول شبکه دارید می‌توانید در قسمت ثبت نظر از ما بپرسید در اولین فرصت به سوالات شما پاسخ داده می‌شود. ممنون که تا پایان مقاله همراه ما بودید.

اشتراک گذاری:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط
برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.