مقایسه محصول

تاثیر در امنیت با نصب دوربین مداربسته توسط بخش دولتی و خصوصی

فهرست مطالب

نصب دوربین مداربسته توسط بخش دولتی و خصوصی چه تاثیری در امنیت مکان های مورد نظر داشته است؟

هم اکنون میلیون ها دوربین مداربسته در خیابان ها و مشاغل سراسر جهان با هدف کاهش جرم و جنایت و افزایش ایمنی عمومی توسط بخش خصوصی ودولتها  نصب شده است. انگلستان یکی از پرشورترین طرفداران است ، با تخمین 5.2 میلیون دوربین در سال 2020 (یک دوربین به ازای هر 13 ساکن انگلستان) و تعداد آنها همچنان رو به افزایش است. گزارش شده است که آمریکا با  حداقل  15.28 میلیون دوربینو چین با 14.36 میلیون دوربین دارای بزرگترین شبکه های نظارتی در جهان می باشند. واقعه حملات 11 سپتامبردر آمریکا باعث شد بسیاری از شهرداری های ایالات مختلف از آن تاریخ به بعد نصب دوربین های خود در سطح شهر ها را افزایش دهند ، اما گاهی اوقات آنچه که در عمل انجام می شود پاسخگوی واقعه جدید نیست.

اولین دوربین مدار بسته در سال 1942 توسط شرکت زیمنس برای نظارت بر پرتاپ موشک V-2 توسط نازی ها در روزهای جنگ جهانی بکار گرفته شد. طراح آن مهندس والتر بروخ آلمانی بود. موشک V2 اولین جنگ افزار مجهز به تکنولوژی نطارت تصویری در جهان بود.

در آمریکا نیز این واقعه به سال 1949 بر میگردد که شرکت آمریکایی وریکون اولین دوربین مدار بسته را ارائه نمود. این فناوری بصورت تجاری راه اندازی گردید. در آن سال، یک پیمانکار دولت آمریکا به نام وریکون شروع به تبلیغ سیستم کرد. این راه حل ابتدایی شامل دوربین ها و مانیتورهایی بودند که فقط برای نظارت زنده می توانستند استفاده شوند. آنها  امکاتاتی برای  ضبظ تصاویر را نداشتند و کاربران از این مزایا بهره مند نبودند.

در سال ۱۹۷۳ در امریکا اولین دوربین مداربسته در معابر عمومی شهر نیویورک نصب شد و در سال ۱۹۸۰ نصب دوربین های مداربسته در سطح گسترده افزایش پیدا کرد و بعد ها بانک ها و موسسات مالی که در خطر دستبرد سارقین قرار داشتند ازاین سیستم ها استقبال کردند تا اینکه امروزه تمامی حرفه ها و مشاغل کوچک که در معرض سرقت و یا حادثه احتمالی قرار دارند، خواهان سیستم های نظارت تصویری هستند.

در ادامه تاثیر در امنیت با نصب دوربین مداربسته سیستم های  VCR  با قابلیت ضبط تصویر در مدت زمان بالا و قابلیت ضبط تشخیص، حرکت تحولی عظیم در این صنعت بوجود آوردند. بطور کلی استفاده از دوربین های مداربسته از سال ۱۹۹۰ به بعد و تا اوایل سال ۲۰۰۲ به محبویت بسیار بالایی نزد هواداران تامین امنیت در دنیا عمومیت پیدا کرد.

امروزه امنیت مهم‌ترین آرمان هر کشوری تلقی می‌شود و در صورت عدم تامین یا وجود نقص و تنگنا در ایجاد آن، حیات سالم شهروندان به چالش کشیده می‌شود. طبعا مکان‌ها با تمام خصوصیات خود و نوع برداشت ذهنی و عملکرد انسان در آن‌ها،‌ می‌توانند شکل دهنده به فضایی با نوع امنیت مثبت یا منفی باشند. بعضی فضاها به دلیل خصوصیاتی که دارند، می‌توانند ظرفیت تولید جرائم بالایی را داشته باشند. همزمان و در عین حال این که جرائم در مکان‌ها صورت می‌گیرند، حاکی از این واقعیت است که، کنترل و نظارت دولت‌ها بر برخی مکان‌ها در حداقل سطح ممکن قرار دارد و بدیهی است که امنیت چه در بعد عینی و چه در بعد ذهنی، در آنها کاهش می‌یابد.V2 launch 800 - تاثیر در امنیت با نصب دوربین مداربسته توسط بخش دولتی و خصوصی

در شهرهای بزرگ زمینه و شرایط ارتکاب جرم در برخی فضاها به دلیل نظارت کمتر  بیشتر شده است. در واقع، این فضاها(حفره‌های دولت) باید با روش‌های پیشرفته تحت کنترل قرار گیرد. از ابزارهای عصر جدید که با تکیه بر تکنولوژی بر امنیت اجتماعی تأثیر قابل توجهی دارد؛ سیستم نظارت هوشمند است.

در فضاهای شهری، احساس امنیت شهری به این معناست که، شهروندان بتوانند آزادانه جابه‌جا شوند، با همشهریان خود ارتباط برقرار کنند و به فعالیت‌های اجتماعی بپردازند، بدون آنکه تهدید شوند و یا با خشونت مواجه شوند. معمولا پایتخت‌ها و کلان‌شهرهای کشورهای در حال توسعه به دلیل هجوم انواع مهاجرت‌ها از بافت اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی کاملا نامتجانسی برخوردارند که این امر زمینه‌ساز بروز بسیاری از انواع جرائم شهری است. طبق بررسی های صورت گرفته “بیشترین اثر دوربین‌های مداربسته در مکان‌هایی است که کاملا توسط دوربین‌های با قدرت تمرکز بالا پوشش داده شده‌اند. همچنین اثرات مثبت دوربین مدار بسته در یک مکان، عینا نمی‌تواند در مکان دیگر هم بوجود آید؛ زیرا جغرافیای سیاسی مکان‌ها متفاوت از یکدیگر است و شرایط زمانی و مکانی بر عملکرد سیستم‌های نظارتی تاثیر مستقیم دارد.”

در ادامه تاثیر در امنیت با نصب دوربین مداربسته بطور کل تاثیرات نصب دوربین های نظارتی توسط دولتها و بخش خصوصی اثرات مثبت داشته و کاربران روز به روز مکلف به پیروی از تازه ها در این زمینه می باشند. امروزه فناوری در این صنعت و با تشخیص چهره، امنیت را در این حوزه با روند افزایشی مواجه ساخته است. با شناسایی مجرمین و محل عبور و مرور آنها دیگرجستجو کار مشکلی نیست.همپنین مجرمین از بدو ورود به مرزها می توانند شناسایی و با تکنولوژی تشخیص چهره تعقیب و اعمال آنها تحت مراقبت قرار گیرد. در اماکن پر تردد، مانند خیابان ها، کوچه ها، فروشگاهها، آمفی تاترها، ورزشگاهها، ایستگاههای اتوبوس، مترو، فرودگاهها  و…. نیز این فناوری از افزایش جرم به میزان قابل توجه ای جلوگیری گرده است. تولید کنندگان و سازندگان دوربین های نظارتی در بخشهای تحقیق و توسعه خود پیوسته در حال ساخت وتولید تجهیزات جدید می باشند.

شرکت هایگ ویژن از نمونه شرکتهایی است که در زمینه تولید با جدید ترین فناوری ها موفق بوده و تولیدات آن در زمینه موضوعاتی که بخش های خصوص و دولتی نیاز دارند و یا حتی زمانی به آن فکر می کنند.

هایک ویژن یک پیشگام در زمینه ارائه دوربین های مدار بسته و اینترنت اشیاء می باشد که قابلیت آن فیلم است. . هایک ویژن با داشتن نیروی کار گسترده و بسیار ماهر در زمینه تحقیق و توسعه ، مجموعه کاملی از محصولات و راه حل های گسترده برای طیف گسترده ای از بازارهایی که بخش دولتی و خصوصی به آن نیاز دارند را تولید می کند.. علاوه بر صنعت امنیتی ، هایک ویژن برای دستیابی به چشم انداز بلند مدت خود ، فعالیت خود را به صنعت خانه هوشمند ، اتوماسیون صنعتی و صنایع الکترونیک خودرو نیز گسترش داده است. محصولات هایک ویژن همچنین هوش تجاری قدرتمندی را برای کاربران نهایی فراهم می کند که می تواند عملیات کارآمدتر و موفقیت تجاری بیشتر را امکان پذیر کند.

ارائه محصولات برای راه حل های صنعتی از جمله تجهیزات نطارتی برای شهرهای امن، ترافیک شهری، پارک های صنعتی، بانکها، مراکز آموزشی، ساختمانی، فروشگاهها وهتل ها از جمله تولیدات برای بخشهای دولتی و خصوصی می باشند . همچنین راه حل های کاربردی برای دوربین های حرارتی، تشخیص چهره سیستم های هشدار، رادارهای امنیتی، دوربین های پلاک خوان و برای  نظارت بر فضاهای بزرگ و در معرض هوای سخت، هایک ویژن را تبدیل به یک کمپانی معظم و پوششش دهنده در کلیه ابعاد حفاظتی و امنیتی نموده است.

اشتراک گذاری:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
مطالب مرتبط
برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.