مقایسه محصول

دوربین های مداربسته HD و FULL HD و تفاوت کیفیت تصویر آن ها

فهرست مطالب

قبل از اینکه به سراغ تفاوت کیفیت تصویر دوربین HD و FUll HD  برویم بد نیست بدانید که دوربین‌های امنیتی ابزاری عالی و قدرتمند هستند که با استفاده از آن‌ها، از ایمن بودن خانه و محیط کسب و کار خود خیال‌تان راحت می‌شود. استفاده از دوربین مداربسته در مکان‌های حساس مانند بانک‌ها، طلافروشی‌ها و … یک امر واجب است. همچنین برای مکان‌های معمولی مانند فضاهای کاری، مناطق عمومی و حتی خیابان‌ها نیز روز به روز محبوب‌تر می‌شود. دوربین های مداربسته HD و FULL HD دارای بهترین رزولوشن برای تامین امنیت محیط مورد نظر شما هستند. در این مقاله شما را با دوربین های مداربسته HD و FULL HD و تفاوت کیفیت تصویر دوربین HD و FUll HD آشنا می‌کنیم.

آشنایی با دوربین مداربسته HD

قبل از بیان تفاوت کیفیت تصویر دوربین HD و FUll HD بیایید با هر کدام آشنا شویم. کلمه HD مخفف High Defenition به معنای کیفیت بالا می‌باشد. از دوربین‌های HD با نام دوربین مداربسته 720 نیز یاد می‌شود. رزولوشن تصویر در  دوربین‌های HD برابر با 1280*720 می‌باشد که کیفیتی برابر با یک مگاپیکسل دارند. تصاویر دوربین hd روی هارد دیسک NVR ثبت می‌شود. این تصاویر کیفیت بالایی دارند اما باز هم برای دیدن نقاط هدف در تصویر می‌توانید روی آن‌ها زوم کنید و با وضوح بیشتر آن‌ها را ببینید. یکی از نقاط قوی دوربین‌های HD این است که حجم تصاویری که توسط این دوربین‌ها ضبط می‌شوند بسیار کم‌تر از تصاویر دوربین‌های FULL HD است‌. همچنین به پهنای باند پایین‌تری احتیاج دارد. دوربین‌های HD در بین کاربران بسیار محبوب است.

دوربین امنیتی 1080 p یا FULL HD را بیشتر بشناسید

دوربین امنیتی 1080p یک دوربین امنیتی در فضای باز است. دوربین مداربسته Full HD  که از آن با نام دوربین 1080  نیز یاد می‌شود، رزولوشنی برابر با  1920*1080 دارند. کیفیت این دوربین 2 مگاپیکسل است‌. این نوع دوربین برای محیط‌هایی که امنیت و نظارت در آنجا اهمیت بسیاری دارد مناسب است‌. دوربین‌های FULL HD به NVRهای قوی‌ای نیاز دارد و همچنین برای نمایش تصاویر با رزولوشن 1080 نیازمند مانیتوری است که دارای قابلیت نمایش با رزولوشن 1080 باشد. آن‌ها نسبت به همتایان خود یعنی دوربین‌های 4k  مقرون به صرفه‌تر هستند، انرژی کم‌تری مصرف می‌کنند و ذخیره و مدیریت آن‌ها آسان‌تر است. این دوربین‌ها دارای وضوح عالی برای نظارت هستند. این دوربین امنیتی HD با سرعت 30 فریم در ثانیه (فریم در ثانیه) تصاویر را ضبط می‌کند. این دوربین‌های 1080p فیلم‌های بسیار واضح‌تری با تصاویر واضح‌تر نسبت به نسل قبل خود یعنی دوربین‌های HD تولید می‌کنند

تفاوت اصلی دوربین مداربسته HD و Full HD در چیست؟

دوربین‌های FULL HD نسخه ارتقاء یافته دوربین‌های HD است. این دو دوربین‌ تفاوت‌هایی با هم دارند که اصلی‌ترین تفاوت آن‌ها، تفاوت کیفیت تصویر دوربین HD و FUll HD است. در زیر به بیان تفاوت‌های اصلی دوربین FULL HD  و HD می‌پردازیم.

تفاوت در کیفیت تصویر دوربین HD و FUll HD

همان طور که گفتیم اصلی‌ترین تفاوت این دو دوربین تفاوت کیفیت تصویر دوربین HD و FUll HD است. همان طور که در بالا خواندید رزولوشن این دو دوربین متفاوت هستند و در نتیجه کیفیت تصویر متفاوتی خواهند داشت. قطعاً کیفیت تصویر در دوربین‌های فول اچ‌دی با رزولوشن 1080 بهتر از کیفیت تصویر در دوربین‌های اچ‌دی با رزولوشن 720 است. از این رو پیشنهاد می‌کنیم برای مکان‌هایی که می‌خواهید تصاویر با کیفیت بالایی ضبط شوید و مسائل نظارتی و امنیتی حساسیت بالایی دارد از دوربین‌های FULL HD استفاده کنید. با دوربین‌های full hd تصاویر با جزئیات بیشتری ثبت می‌شوند. تفاوت کیفیت تصویر دوربین HD و FUll HD باعث می‌شود که نیاز به فضای ذخیره‌سازی تصاویر نیز در دوربین‌های full hd بیشتر از hd باشد.

index - دوربین های مداربسته HD و FULL HD و تفاوت کیفیت تصویر آن ها

تفاوت دوربین HD و FULL HD از نظر پهنای باند و فضای ذخیره سازی

همانطور که گفتیم مهم‌ترین تفاوت این دو دوربین تفاوت کیفیت تصویر دوربین HD و FUll HD است. هر چه که کیفیت تصاویر ضبط شده بالاتر باشد حجم تصاویر بیشتر می‌شود و در نهایت به فضای بیشتری برای ذخیره‌سازی نیاز دارند. همچنین برای انتقال این تصاویر به پهنای باند بیشتری نیز نیاز است. پس می‌توان گفت از دیگر تفاوت‌های این دو دوربین در این است که دوربین‌های FULL HD به فضای ذخیره‌سازی و پهنای باند بیشتری نسبت به دوربین‌های HD دارند.

تفاوت دوربین FULL HD و HD از نظر قیمت

مسلماً دوربینی که قابلیت‌ بیشتر و کیفیت بهتری داشته باشد قیمت گران‌تری نیز دارد. در نتیجه تفاوت در قیمت دوربین یکی دیگر از تفاوت‌های این دو دوربین است. دوربین‌های FULL HD یا 1080 قیمتی گران‌تر از HD یا 720 دارند. این تفاوت قیمت باعث شده کاربرانی که برای مصارف معمولی نیاز یه دوربین دارند به سراغ دوربین‌های HD بروند. لازم به دکر است که علاوه بر اینکه دوربین‌های فول اچ دی از اچ دی گران‌تر است تجهیرات دیگری که در این سیستم نظارت تصویری استفاده می‌شود از جمله NVR و مانیتور نیز گران‌تر خواهد بود. از این رو به طور کلی هزینه یک سیستم نظارت تصویر FULL HD بالاتر از HD است. حال که با تفاوت‌های این دو دوربین آشنا شدید توب است بدانید این دو دوربین برای چه مکان‌هایی مناسب هستند‌.

از دوربین‌های HD و FULL HD در چه مکان‌هایی استفاده می‌شود؟

از هر دو دوربین اچ‌دی و فول اچ‌دی می‌توان در محیط‌های باز و یا بسته استفاده کرد. اما اگر محیطی دارای نور کمی است و کیفیت تصاویر برای شما مهم می‌باشد، بهتر است از دوربین‌های FULL HD استفاده کنید. البته که دوربین‌های HD نیز از کیفیت مناسبی برخوردار هستند و از آنجایی که قیمت مقرون‌به‌صرفه‌تر از دوربین‌های FULL HD دارند کاربران بیشتر ترجیح می‌دهند از این نوع دوربین برای مکان‌های معمولی خود استفاده کنند‌.

کلام آخر

هنگام خرید دوربین امنیتی، مهم است که به رزولوشن آن توجه کنید. صرف نظر از فناوری داخل دوربین امنیتی شما، طراحی دوربین در نهایت تعیین می‌کند که چقدر دور و چند شی را می‌توانید به طور همزمان مشاهده کنید. هر چه رزولوشن بالاتر باشد، دوربین امنیتی شما گران‌تر خواهد بود. در این مقاله تفاوت کیفیت تصویر دوربین HD و FUll HD را بیان کردیم امیدوارم مفید بوده باشد. برای اطلاع از قیمت دوربین مداربسته HD  و FULL HD کلیک کنید.

همان‌ذطور که خواندید مهم‌ترین تفاوت دوربین‌های FULL HD و HD تفاوت کیفیت تصویر دوربین مداربسته HD و FUll HD است. دوربین‌های فول اچ دی دارای کیفیت و رزولوشن بالاتری نسبت به دوربین‌های اچ دی هستند از این رو برای محیط‌های حساس‌تر پیشنهاد می‌کنیم از دوربین‌های FULL HD استفاده کنید.

ممنون که تا پایان این مقاله همراه ما بودید. امیدواریم مطالب این بخش در مورد دوربین‌های FULL HD و HD و تفاوت کیفیت تصویر دوربین HD و FUll HD برای شما مفید بوده باشد. در صورت داشتن هرگونه سوال در مورد دوربین‌های HD و FULL HD می‌توانید سوال خود را در قسمت ثبت نظر بپرسید. در اسرع وقت به سوالات شما پاسخ می‌دهیم.

منبع : https://www.gensecurity.com/blog/1080p-vs-720p-security-cameras

اشتراک گذاری:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط
برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.