مقایسه محصول

لزوم مهاجرت کسب‌وکارها به وای‌فای 802.11ac

فهرست مطالب

لزوم مهاجرت کسب‌وکارها به وای‌فای 802.11ac

در قلب موفقیت هر کسب‌وکاری یک کلمه نهفته است: ارتباط. از ارتباطاتی که در پیچ و خم رشد کسب‌وکار به شما کمک می‌کنند تا ارتباط پیوسته و موثر با مشتری‌ها و کارکنان هم‌کاران.

با این تفاصیل، مهم‌ترین فناوری ارتباطی که در بطن کسب‌وکار به آن تکیه می‌کنید چیست؟ بله؛ Wi-Fi. پس بهتر است همان‌طور که تمام تلاش خود را می‌کنید تا محصولات و خدمات‌تان از بالاترین استانداردها پیروی کنند، با وای‌فای هم همین رفتار را داشته باشید.

چرا 802.11ac استاندارد امروز است؟

ارتباط بی‌سیم از طریق وای‌فای باید بر اساس یک استاندارد واحد انجام شود که آن هم چیزی نیست جز 802.11. حال، اگر به مشخصات فنی دستگاه خود نگاهی بیاندازید، خواهید دید که در انتهای این عدد، حرف یا حروفی هم  درج شده؛ مثلا 802.11n یا 802.11ac. این عبارت، در کل، نشان‌دهنده استانداردی است که دستگاه مربوطه برای ارتباط مبتنی بر وای‌فای از آن استفاده می‌کند. پس با عرضه نسل جدید دستگاه‌ها، این استاندارد هم به‌روز می‌شود و مهم‌ترین عامل هم در هر نسل جدید، حداکثر سرعت بیشتر در ارتباط است.

به‌عنوان نمونه، دستگاه‌هایی که از استاندارد مرسوم 802.11n پشتیبانی می‌کنند، در سال ۲۰۰۹ معرفی شدند و از حداکثر سرعت ۴۵۰ مگابیت در ثانیه پشتیبانی می‌کنند و روی هر دو باند ۲.۴ و ۵ گیگاهرتز کار می‌کنند. باندها نیز مثل آزادراه‌هایی برای داده هستند و باند ۵ گیگاهرتزی با توجه به این‌ که آزادراه خلوت‌تری است، ارتباط اینترنتی باثبات‌تری فراهم می‌کند. پس 802.11ac، برعکس 802.11n، به‌طور اختصاصی از باند ۵ گیگاهرتزی استفاده می‌کند و حداکثر سرعت ۱.۳ گیگابیت در ثانیه را فراهم می‌کند.
هر ۱ گیگابیت هم برابر است با ۱۰۰۰ مگابیت. و این، تازه موج اول دستگاه‌های 802.11ac است. «موج دوم» این دستگاه‌ها (یا next-Gen) در تئوری قادر به انتقال داده با حداکثر سرعت ۶.۹ گیگابیت هستند.

برتری 802.11ac به چیزی فراتر از سرعت مربوط است

upgrade 80211ac 300x200 - لزوم مهاجرت کسب‌وکارها به وای‌فای 802.11ac

لزوم مهاجرت کسب‌وکارها به وای‌فای 802.11ac

تفاوت 802.11ac با 802.11n فقط محدود به استفاده از باند خلوت‌تر و عریض‌تر ۵ گیگاهرتز نمی‌شود. مثلا در 802.11ac از beamforming استفاده می‌شود. این یعنی، امواج وای‌فای به جای انتشار در همه جهات، روی کلاینت متمرکز می‌شوند تا ارتباط سریع‌تری حاصل شود. همچنین، انتشار همزمان امواج با MU-MIMO، باعث می‌شود که داده‌ها با سرعت زیاد و به‌صورت همزمان برای کاربرهای مختلف فرستاده شوند؛ به‌جای ارسال نوبتی داده‌ها در 802.11n که باعث وقفه و کلافگی کاربر می‌شود.

همه این‌ها، یعنی ثبات، سرعت و اطمینان‌پذیری بیشتر باعث می‌شود که هزینه ارتقا به 802.11ac یک هزینه منطقی و حتی ضروری باشد.

منبع : سایت لینک سیس

اشتراک گذاری:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط
برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.