کاربردها، چالشها و آینده سیستم تشخیص چهره دوربین مداربسته با هوش مصنوعی!
در دنیایی که تهدیدات امنیتی، چه سایبری و چه فیزیکی هر روز پیچیدهتر میشوند، دیگر نمیتوان تنها به راهکارهای سنتی
در قلب موفقیت هر کسبوکاری یک کلمه نهفته است: ارتباط. از ارتباطاتی که در پیچ و خم رشد کسبوکار به شما کمک میکنند تا ارتباط پیوسته و موثر با مشتریها و کارکنان همکاران.
با این تفاصیل، مهمترین فناوری ارتباطی که در بطن کسبوکار به آن تکیه میکنید چیست؟ بله؛ Wi-Fi. پس بهتر است همانطور که تمام تلاش خود را میکنید تا محصولات و خدماتتان از بالاترین استانداردها پیروی کنند، با وایفای هم همین رفتار را داشته باشید.
ارتباط بیسیم از طریق وایفای باید بر اساس یک استاندارد واحد انجام شود که آن هم چیزی نیست جز 802.11. حال، اگر به مشخصات فنی دستگاه خود نگاهی بیاندازید، خواهید دید که در انتهای این عدد، حرف یا حروفی هم درج شده؛ مثلا 802.11n یا 802.11ac. این عبارت، در کل، نشاندهنده استانداردی است که دستگاه مربوطه برای ارتباط مبتنی بر وایفای از آن استفاده میکند. پس با عرضه نسل جدید دستگاهها، این استاندارد هم بهروز میشود و مهمترین عامل هم در هر نسل جدید، حداکثر سرعت بیشتر در ارتباط است.
بهعنوان نمونه، دستگاههایی که از استاندارد مرسوم 802.11n پشتیبانی میکنند، در سال ۲۰۰۹ معرفی شدند و از حداکثر سرعت ۴۵۰ مگابیت در ثانیه پشتیبانی میکنند و روی هر دو باند ۲.۴ و ۵ گیگاهرتز کار میکنند. باندها نیز مثل آزادراههایی برای داده هستند و باند ۵ گیگاهرتزی با توجه به این که آزادراه خلوتتری است، ارتباط اینترنتی باثباتتری فراهم میکند. پس 802.11ac، برعکس 802.11n، بهطور اختصاصی از باند ۵ گیگاهرتزی استفاده میکند و حداکثر سرعت ۱.۳ گیگابیت در ثانیه را فراهم میکند.
هر ۱ گیگابیت هم برابر است با ۱۰۰۰ مگابیت. و این، تازه موج اول دستگاههای 802.11ac است. «موج دوم» این دستگاهها (یا next-Gen) در تئوری قادر به انتقال داده با حداکثر سرعت ۶.۹ گیگابیت هستند.
برتری 802.11ac به چیزی فراتر از سرعت مربوط است
لزوم مهاجرت کسبوکارها به وایفای 802.11ac
تفاوت 802.11ac با 802.11n فقط محدود به استفاده از باند خلوتتر و عریضتر ۵ گیگاهرتز نمیشود. مثلا در 802.11ac از beamforming استفاده میشود. این یعنی، امواج وایفای به جای انتشار در همه جهات، روی کلاینت متمرکز میشوند تا ارتباط سریعتری حاصل شود. همچنین، انتشار همزمان امواج با MU-MIMO، باعث میشود که دادهها با سرعت زیاد و بهصورت همزمان برای کاربرهای مختلف فرستاده شوند؛ بهجای ارسال نوبتی دادهها در 802.11n که باعث وقفه و کلافگی کاربر میشود.
همه اینها، یعنی ثبات، سرعت و اطمینانپذیری بیشتر باعث میشود که هزینه ارتقا به 802.11ac یک هزینه منطقی و حتی ضروری باشد.
منبع : سایت لینک سیس
در دنیایی که تهدیدات امنیتی، چه سایبری و چه فیزیکی هر روز پیچیدهتر میشوند، دیگر نمیتوان تنها به راهکارهای سنتی
در سالهای اخیر، با گسترش دوربینهای آنالوگ و HD ساده، نیازهای امنیتی کسبوکارها از ضبط صرف فراتر رفته است و
همانطور که میدانید برای انتقال تصاویر دوربینهای تیاندی، باید از نرمافزار دوربین مداربسته تیاندی متناسب با دستگاه خود استفاده کنید،
در حال حاضر دوربینهای تحت شبکه بیشترین تقاضا را در میان محصولات نظارتی دارند؛ زیرا نصب آنها ساده است و
اگر به دنبال محصولی هستید که امکان نظارت در بیشتر زوایا را برای شما فراهم نماید و همچنین امکان تغییر
اطلاعات تماس پرشیا سیستم
دسترسی سریع