تجهیزات اکتیو شبکه
دوربین مداربسته
در صورتی که بخواهید پس از نصب دوربین مداربسته، علاوه بر ضبط تصاویر؛ صداهای محیط را نیز ضبط و ثبت کرده و در اختیار داشته باشید؛ باید به درستی روش نصب میکروفن دوربین مدار بسته را دانسته و مطابق با دستورالعمل آن اقدام کنید. پس از نصب میکروفن، شما هم تصاویر و هم صداهای محیط و میدان دید دوربین مداربسته را خواهید داشت. در این مطلب با ما همراه باشید تا به صورت تصویری راهنمای گام به گام نصب میکروفن دوربین مدار بسته را دنبال کنیم.
به دلایل مختلفی با نصب دوربین مداربسته از مدلهای مختلف، نیاز به نصب میکروفن به صورت توأم با آن را خواهید داشت. در حقیقت گاهی اوقات دریافت و ضبط تصاویر به تنهایی کفایت نکرده و شما میخواهید صدای افراد یا محیط را نیز در فرمتهای دریافتی در اختیار داشته باشید. به طور مثال زمانی که دوربین مداربسته را در یک محیط کاری نصب میکنید، احتمالا به جز نیاز به مشاهده و دریافت تصاویر، مایل به داشتن صدای محیط و کارکنان هستید. در این خصوص فارغ از این که مدل و نوع دوربین مداربسته چه باشد، باید در کنار نصب آن، نصب میکروفن را نیز داشته باشید که بتوانید در کنار دریافت تصاویر، دریافت صدا را نیز داشته باشید. این دریافت صدا به هر دو صورت شنیدن صدا در لحظه و ضبط و ثبت آن، خواهد بود.
بسته به این که چه نوع دوربین IP یا AHD را در اختیار داشته باشید، شرایط نصب میکروفن تا حدودی متفاوت خواهد بود.
در ابتدا به مراحل نصب میکروفن دوربین مدار بسته AHD میپردازیم. دقت داشته باشید که باید این مراحل را به درستی و مطابق با ترتیبی که در زیر آورده شده، دنبال کنید تا نتیجه همان چیزی باشد که انتظار آن را دارید.
پیش از هر چیزی لازم است که ابزار مورد نیاز را برای نصب میکروفن، آماده کنید تا مراحل نصب به شکلی سریع انجام شده و مشکلی از این بابت نداشته باشید. توجه کنید که کیفیت کابلها و به طور کلی تمامی تجهیزات در خصوص نصب میکروفن برای انواع دوربین های مداربسته، در خروجی صدا نیز موثر خواهند بود و باید حتما از کابلهای کاملا باکیفیت و اصل در این رابطه استفاده کنید.
لوازم مورد نیاز شما برای آن که بتوانید میکروفن در دوربینهای AHD را نصب کنید، به شرح زیر هستند:
برای نصب میکروفن دوربین مدار بسته، مراحل زیر را دنبال کنید:
گام اول: پیش از هر اقدامی دوربین مداربسته را به برق متصل ساخته و همین طور میکروفن را نیز به برق متصل کنید.
گام دوم: حال باید از طریق کابل کواکسیال، دوربین را به دستگاه DVR وصل کنید. دقت داشته باشید که کابل کامل سالم بوده و اتصال به درستی انجام شود.
گام سوم: یک کابل کواکسیال دیگر در اختیار داریم. به وسیله این کابل میکروفن را به دستگاه BNC وصل کنید. لازم است که حتما باید رابط BNC را برای اتصال به دستگاه DVR، به AV تبدیل کرده باشید. (زیرا ورودی صدا در دستگاه DVR، از نوع رابط AV میباشد.)
گام چهارم: در دستگاه DVR، به بخش تنظیمات رفته و به بخش منوی اصلی یا Main Menu وارد شوید.
گام پنجم: در بخش Main Menu، به بخش System وارد شده و روی گزینه Encode بزنید.
گام ششم: در بخش Encode که وارد میشوید، گزینههای Channel، Compression، Resolution، Frame Rate، Bit Rate Type، Quality، Bit Rate، Video/Audio و … قرار دارد. لازم است که در این بخش در مقابل گزینه Audio/ Video روی هر دو گزینه (چک باکسهای مقابل Audio/ Video) کلیک کنید تا تیک خورده شده و هر دو فرمت صدا و تصویر برای ضبط تائید شوند.
در بیشتر مواقع زمانی که دوربین مداربسته را در محلی نصب کرده و از آن جا فاصله دارید، مایل به دریافت و مشاهده تصاویر روی گوشی موبایل هوشمند خود هستید. این قابلیت کمک میکند تا در عین حال که از محل نصب دوربین فاصله دارید، این مورد را روی گوشی موبایل خود داشته باشید. با فعال کردن هر دو تیک، صدا را روی موبایل نیز خواهید داشت و در صورتی که مایل به داشتن صدا در حین دریافت و مشاهده تصاویر روی گوشی موبایل خود نیز باشید، باید حتما این گزینه را در بخش تنظیمات فعال کرده باشید.
با انجام این بخش، به گام نهایی در آموزش دوربین مداربسته برای اضافه کردن دوربین میرسیم.
گام هفتم: با به پایان رسیدن این مراحل، کافی است که مطابق تصویر بالا، روی گزینه OK بزنید. به این شکل شما علاوه بر داشتن تصویر، صدا را نیز خواهید داشت.
برای آن که بتوانید میکروفن را به خوبی در ساختار دوربینهای مداربسته IP، نصب کنید؛ لازم است که پیش از هر چیزی وسایل و ابزار لازم را آماده نمایید.
برای نصب کردن میکروفن در دوربینهای مداربسته IP، به این ابزار نیاز خواهید داشت:
برای نصب میکروفن در دوربینهای IP، باید مراحل زیر را به درستی و مطابق با هم طی نمایید:
گام اول: ابتدا هر یک از دو دستگاه دوربین مداربسته و میکروفن را به صورت جداگانه به برق بزنید. به علاوه میکروفن را نیز به وسیله رابط، به دوربین مداربسته نصب نمایید. دقت داشته باشید که رابط کاملا سالم بوده و ارتباط آن با دوربین نیز به درستی صورت بگیرد.
نکته: توجه داشته باشید که باید هر یک از میکروفن و دوربین مداربسته، به وسیله دو آداپتور جداگانه به برق زده شوند. توصیه میکنیم که برای دریافت صدای بهتر، حتما برای نصب میکروفن به برق، از آداپتور باکیفیت استفاده کنید و در صورتی که دو آداپتور متفاوت در اختیار دارید، نوع و مدل بهتر و با کیفیت بالاتر و قویتر را به میکروفن زده و به برق بزنید.
گام دوم: در مرحله بعدی میکروفن را به وسیله رابط، به دوربین مداربسته متصل کنید. در واقع این تنها کاری است که باید برای نصب میکروفن دوربینهای مدار بسته IP انجام دهید و مراحل کار به سادگی و به سرعت انجام شده و نیاز به انجام تنظیمات دیگری نخواهد بود. (در این مرحله باید تبدیل BNC به AV انجام شده و اتصال به دوربین صورت بگیرد.)
گام سوم: پس از آن با استفاده از کابل شبکه، دوربین مداربسته را به NVR نصب کرد تا هر دو فرمت صدا و تصویر دریافت و ضبط شود.
نتیجه گیری
همان طور که در مراحل بالا مشاهده کردید، شرایط و مراحل نصب میکروفن دوربین مدار بسته IP به مراتب سادهتر و سریعتر از نصب میکروفن در مدلهای دوربین مدار بسته AHD خواهد بود. شما چه نظری در این باره داشته و تا کنون چه تجربهای در خصوص انجام مراحل نصب میکروفن دوربینهای مختلف داشتهاید؟ نظرات و تجربیات خود در این رابطه را با ما و دیگر کاربران وب سایت در میان بگذارید.
پیشنهاد میکنیم این مطلب را با اطرافیان خود که قصد نصب دوربین مداربسته داشته یا پیش از این دوربین مداربسته را در محلی نصب کردهاند به اشتراک بگذارید.
دوربین مدار بسته برای فضای باز به عنوان ابزاری ضروری در تقویت امنیت، جلوگیری از فعالیتهای مجرمانه و تضمین امنیت
دوربین مداربسته برای پارکینگ که یکی از مناطق آسیب پذیر و نیازمند به افزایش امنیت و ایمنی است، از مهمترین
دوربین مداربسته برای باغ و ویلا یکی از اصلیترین موضوعات برای ایجاد امنیت در فضاهای شخصی است. صاحب خانهها سرمایه
دوربین مداربسته برای هتل نه تنها تجربه کلی مهمان را بهبود میبخشد، بلکه احساس امنیت و آرامش خاطر را هم
دوربین مداربسته برای فرودگاه یکی از ارکان مهم نظارتی و امنیتی است که به دلیل وجود پرسنل و مسافران گستردهای