تجهیزات اکتیو شبکه
دوربین مداربسته
دنیای دوربینهای مدار بسته امنیتی و سیستمهای نظارتی CMOS روزبه روز در حال گسترش است. این دوربینها امروزه از نظر امکانات و سختافزار دارای تنوع بسیار زیادی هستند. به داخل دوربینهای امنیتی نگاه کنید. شما میتوانید ساختاری از فتو دیودهای بازتابنده را بیابید که اجزایی به نام حسگر تصویر را میسازند. در این مقاله، ما در مورد چیپ تصویر Progressive CMOS صحبت میکنیم. همچنین تفاوت دوربین مداربسته CCD و CMOS را بیان میکنیم، تا در هنگام خرید دوربین مداربسته اطلاعات کافی داشته باشید.
امروزه فناوری سنسورهای CMOS بسیار پیشرفت کرده است به طوری که کیفیت تصاویری که با این فناوریهای پیشرفته گرفته شده است بسیار چشمگیر است. با پیشرفت سنسورهای CCD و CMOS موجود در دوربینهای مداربسته، قابلیتهای دوربینها ارتقاء یافته است. از جمله پیشرفتهای این سنسورها ارائه نسخههای Interlaced و Progressive است. چیپ تصویر Progressive CMOS نقصهایی که در تصاویر است را درون فریمها پردازش و برطرف میکنند.
لازم به ذکر است که فناوری Progressive scanning در هر دو سنسور CMOS و CCD وجود دارد، اما بیشتر در دوربینهای CMOS استفاده میشود. در این در اسکن پیشرفته، دوربین CMOS از هر پیکسل به صورت مجزا اطلاعات به دست میآورد و بعد از اسکن آنها یک تصویر کامل را ارائه میدهد. این نکته در مورد دوربینهای مداربسته بسیار حائز اهمیت است. چیپ تصویر Progressive CMOS باعث میشود دستگاه DVR در ضبط تصاویر انعطاف بیشتری داشته و تصاویر با کیفیت بالاتری را ذخیره کند. این یک فناوری اسکن پیشرفته است که با حسگر تصویر برای نمایش، انتقال و ذخیره تصاویر متحرک مرتبط است.
به طور سنتی، اکثر فرمتهای سیگنال ویدیویی از روش اسکن interlace استفاده میکردند. چیپ تصویر Progressive CMOS برای غلبه بر محدودیتهای پهنای باند در ساختارهای پخش آنالوگ معرفی شده است. اسکن Interlace به قدری سریع عمل میکند که توسط چشم انسان قابل تشخیص نیست. با این حال، از آنجایی که نیم فریم را در یک اسکن نمایش میدهد، باعث تار شدن میشود در نتیجه کیفیت تصویر پایینی در مقایسه با اسکن پیشرفته دارد. اسکن پیشرفته متفاوت عمل میکند. تمام خطوط تصویر را به طور کامل روی یک قاب نمایش میدهد و مانند اسکن interlace آنها را دو نیم نمیکند. مزیت اصلی این نوع اسکن در وضوح تصویر است، به ویژه زمانی که تصویر یک جسم متحرک را اسکن میکند. یک چیپ تصویر Progressive CMOSاثرات تاری موجود در فناوری interlace را که در دوربینهای مداربسته آنالوگ استفاده میشود، کاهش میدهد. این امر باعث میشود حسگرهای تصویر CMOS برای دوربینهای مداربسته کارآمدتر باشند.
دوربینهای امنیتی میتوانند CCD یا CMOS باشند. اما کدام یک از دو نوع سنسور تصویر برای دوربین مداربسته بهتر است؟ بیایید با تفاوتهای این دو آشنا شویم و دریابیم که کدام یک از دیگری بهتر است.
دوربینهای مداربسته CMOS عمدتاً از فناوری اسکن پیشرفته برای ارائه مزایای فراوانی از نظر عملکرد و کیفیت استفاده میکنند.
دوربینهای CCD حاوی خازنهای اکسید فلزی نیمهرسانا با دوپ p برای نمایش پیکسلها هستند. دوربینهای دارای این سنسورهای تصویر دارای WDR (محدوده دینامیکی گسترده) عالی هستند، بنابراین در شرایط کم نور عملکرد بهتری دارند. دوربینهای CCD در مقایسه با دوربینهای مداربسته CMOS کمتر تحت تأثیر مشکلات ارتعاشی قرار میگیرند.
دوربینهای CMOS از یک شاتر استفاده میکنند که آنها را از بالا به پایین در معرض دید قرار میدهد. از سوی دیگر، دوربینهای امنیتی CCD از یک شاتر جهانی استفاده میکنند که کل سنسور را به طور همزمان در معرض دید قرار میدهد. بنابراین این دوربینها کمتر در برابر لرزش آسیب پذیر هستند.
کاربران سوالات زیادی در مورد سنسورهای تصویر CCD و CMOS برای دوربینهای مداربسته میپرسند. اجازه دهید درباره نکات مهمی که باید در مورد این حسگرهای تصویر بدانید صحبت کنیم تا خودتان تصمیم بگیرید کدام بهتر است.
وقتی صحبت از نرخ فریم دوربین مداربسته به میان میآید، حسگر تصویر CMOS قطعا برنده است. زیرا CMOS میتواند سیگنال فوتوالکتریک را مستقیماً به سیگنال دیجیتال تبدیل کند. نرخ فریم و سرعت پردازش در مقایسه با سنسورهای CCD سریع است. برای CCD، تبدیل آنالوگ به دیجیتال اغلب در خارج از حسگرها انجام میشود. بنابراین تولید فیلمها و تصاویر بیشتر طول میکشد.
سنسورهای تصویر دوربین مدار بسته CMOS می توانند به راحتی انواع مختلف برنامهها را روی یک تراشه همه کاره ادغام کنند. این سنسورها در دوربینهای امنیتی نیز به پهنای باند کمتری نیاز دارند. از سوی دیگر، سنسورهای تصویر دوربین مداربسته CCD برای تقویت و تبدیل به سیگنال دیجیتال به مدارهای داخلی و اجزای خارجی نیاز دارند. به همین دلیل است که این نوع دوربینها با مشکلاتی مانند گرم شدن بیش از حد مواجه میشوند.
به طور کلی دوربینهای مداربسته با چیپ تصویر Progressive CMOSنرخ فریم بالاتری را با مصرف انرژی کمتر نسبت به سنسورهای تصویر مداربسته CCD ارائه میدهند. بنابراین دوربینهای CMOS مقرونبهصرفهترین و همچنین مقرونبهصرفهتر از دوربین های امنیتی CCD هستند.
دوربینهای سنسور CCD معمولاً به ارائه وضوح بالاتری از تصاویر و فیلمها معروف هستند. اما توسعه تکنولوژیکی، دوربینهای مداربسته CMOS را قادر ساخته است که کیفیت تصویری برابر با سنسورهای تصویر CCD در هنگام استفاده در سیستمهای نظارتی ارائه دهند. برای مثال، دوربینهای مداربسته با چیپ تصویر Progressive CMOS میتوانند تصاویر واضحتری را در صورت مجهز بودن به قابلیت زوم اپتیکال ارائه دهند.
لازم به ذکر است که چیپ تصویر DIS در دوربین مداربسته نیز تثبیت کننده دیجیتالی تصویر میباشد که کاربرد خاص خود را دارد.
هنگامی که حسگرهای تصویر CCD در سیستمهای نظارتی استفاده میشوند، سلولهای باردار را در سراسر تراشه حرکت میدهند و در برابر اعوجاج آسیبپذیری کمتری دارند. این بدان معناست که این نوع دوربین نسبت به دوربین مداربسته CMOS حساسیت بالاتری نسبت به نور دارد و نویز بسیار کمتری تولید میکند. بازده کوانتومی معیاری است که نشان میدهد حسگر دوربین چقدر فوتونها را به سیگنال دیجیتال تبدیل میکند. هر چه این اندازه بالاتر باشد، حسگر تصویر حساستر است.
لازم به ذکر است که هنگامی که قصد نظارت بر مکانها در محیطهای تاریک یا کم نور را دارید، دوربینهای امنیتی با چیپ تصویر Progressive CMOS را انتخاب کنید. همچنین برای محیطهای مخفی، دوربینهای مداربسته CMOS انتخاب مناسبی هستند.
منبع: سایت
دوربین مدار بسته برای فضای باز به عنوان ابزاری ضروری در تقویت امنیت، جلوگیری از فعالیتهای مجرمانه و تضمین امنیت
دوربین مداربسته برای پارکینگ که یکی از مناطق آسیب پذیر و نیازمند به افزایش امنیت و ایمنی است، از مهمترین
دوربین مداربسته برای باغ و ویلا یکی از اصلیترین موضوعات برای ایجاد امنیت در فضاهای شخصی است. صاحب خانهها سرمایه
دوربین مداربسته برای هتل نه تنها تجربه کلی مهمان را بهبود میبخشد، بلکه احساس امنیت و آرامش خاطر را هم
دوربین مداربسته برای فرودگاه یکی از ارکان مهم نظارتی و امنیتی است که به دلیل وجود پرسنل و مسافران گستردهای