نرمافزار دوربین مداربسته تیاندی
همانطور که میدانید برای انتقال تصاویر دوربینهای تیاندی، باید از نرمافزار دوربین مداربسته تیاندی متناسب با دستگاه خود استفاده کنید،
پرداختن به دو موضوع مهم انواع روترها و بررسی تفاوت روترهای 802.11ax و +802.11ac از اهمیت بسزایی برخوردار است؛ زیرا با کنکاش کردن درباره انواع روترها میتوانیم مسیر پیشرفت قابل ملاحظه آن را در طی چند سال متمادی، متوجه شویم. روترهای 802.11ax از جدیدترین وایفایهای ساخته شده اخیر هستند که نسبت به روترهای +802.11ac هزینه بالاتری دارند.
شخصی مانند گیمر که کار هر روزهاش استفاده از اینترنتهای پر سرعت است؛ پیگیری این موضوع برایش سودمند است که آیا استفاده از روترهای 802.11ax میتواند ظرفیت کاری آنها را بالا برده و سرعت ببخشد؟ در ادامه این مقاله از پرشیا سیستم، با ما همراه باشید تا به جزئیات بیشتری درباره تفاوت روترهای 802.11ax و +802.11ac بپردازیم.
استانداردی تحت عنوان 802.11n در سالهای گذشته شبکههای بیسیم را ساپورت میکرد که دارای نقطه ضعفهای بسیار و سرعت پایین بود و پاسخگوی نیاز کاربران با کیفیت پوششدهی کمی که داشت، نبود؛ از این رو روترهای +802.11ac روانه بازار شدند که با فرکانس با ثبات 60 گیگاهرتز یک جهش موفقیت آمیز در جبران سرعت پایین روترهای 802.11n هستند.
روترهای +802.11ac توانایی بهره گرفتن از هر دو فرکانس 2.4 و همچنین 5 گیگاهرتز را به طور همزمان دارند. این محصول جدید با استفاده از این نوع فرکانس بیشترین میزان انتقال داده را نسبت به روترهای سابق دارد و توجه بسیاری از کاربران را به خود جلب کرده است.
با این وجود هنوز روترهای +802.11ac نمیتوانستند جوابگوی نیاز بالای کاربران این شرکتها باشند. با توجه به اینکه نوآوریهای بسیار مانند فناوری 5G در حال گسترش هستند، اگر در زمینه روترها با توجه به حجم انبوده تقاضاها برای متصل شدن به شبکههای پر سرعت اینترنتی، ارتقا و پیشرفتی صورت نمیگرفت، یک نابودی عظیم رخ میداد.
پس باید تدابیری در این زمینه اندیشه میشد و گامهای بلندی برای بهتر شدن شرایط شبکههای وایفای برداشته میشد که بحث حاضر این مقاله هم همین موضوع مهم است. ورود پیدا کردن روترهای 802.11ax به عرصه پرکاربرد دنیای مجازی که سالانه درآمدهای میلیاردی از آن کسب شده و اندیشیدن برای ترقیدادن آن یک کار اساسی و بسیار مهم است.
روترهای 802.11ax با بهره گرفتن از نوآوری معمول MIMO 4×4 و مدولاسیون QAM1024 توانسته است سرعت 4.5 را ساپورت کند؛ ضمن اینکه پهنای باند معمول روتر 802.11ax با فرکانس 5 گیگاهرتز مساوی است با 160مگاهرتز. قابل ذکر است که این روتر از قابلیت اتصال بسیاری از شبکهها را به طور همزمان دارد، بدون اینکه از سرعت بالای آن چیزی کم شود.
روترهای 802.11ax از شتاب و پهنای باند بسیار زیادی برخوردار هستند که از توانایی گردانش شبکههای بیسیم و دستگاههای متصل به وایفای با سیگنالدهی قوی برخوردار میباشند؛ از این قابلیت مهم با به کارگیری از فناوری OFDA, MU-MIMO و TWT بهره میگیرند. نکاتی که بیان شد از مهمترین تفاوت روترهای 802.11ax و +802.11ac است که در ادامه به صورت مختصر تفاوت آنها را بیان خواهیم کرد.
MU-MIMO: با وجود اینکه این فناوری در روترهای +802.11ac وجود دارد اما در روترهای 802.11ax
به بالاترین کاربرد وکارایی خود رسیده که کانالهای داری سیگنال بیشتری را برای وصل شدن به شبکههای بیسیم فراهم میکند و خروجی کانالها را هم کیفیت بخشیده است.
OFDA: این فناوری شتاب بالایی در عملکردهای دانلود و بارگزاریهای انواع فیلم و عکس را با فراهم کردن سرعت بالای ارسال آنها دارد، همچنین این فناوری قابلیت استریم مقارن به چندین شبکه وایفای را برای روترهای 802.11ax ایجاد کرده است.
TWT: این فناوری جهت اثربخشی زمان شارژ باتری دستگاهها با برنامهریزی دقیق برای زمان استراحت و انجام به فعالیت دستگاه متصل به شبکه است. تی وی تی مصرف انرژی باتری را کاهش میدهد که این قابلیت از اهمیت بالایی برای انواع دستگاههای قابل اتصال شبکه برخوردار است.
در این بخش به دیگر موارد تفاوت روترهای 802.11ax و +802.11ac خواهیم پرداخت که ارزشمندی روترهای 802.11ax را دو چندان کرده است.
از جمله موارد مهم تفاوت روترهای 802.11ax و +802.11ac:
فاصلههای مجازی: که این شرایط را برای روتر بی سیم فراهم میکنند تا از پهنای باندها با فرکانسهای بالاتر و بهتری برخوردار باشد.
بلوتوث 5: این موضوع بیشتر برای گوشیهای موبایل اهمیت دارد و برای دارا بودن از قابلیت و توانایی امکانات بلوتوثی منحصربهفرد و با سرعت بسیار بالا استفاده میشود.
تفاوت روترهای 802.11ax و +802.11ac به شکل روشنی مشخص شد، اما کارایی مهم روترهای 802.11ax به این موارد معدود خلاصه نمیشود. روترهای 802.11ax انقلاب مهمی را در عرصه شبکههای اینترنتی بیسیم و وایفای به وجود آورده که متاسفانه در کشورهای اندکی شرایط استفاده از روترهای ax وجود دارد و همچنین هزینههایی که قرار است برای خرید این دستگاههای دارای قابلیت پرداخت شود، بسیار گران است.
کامپیوترها و لپتاپهای موجود در بازار هنوز به توانایی استفاده از امکانات روترهای 802.11ax نرسیدهاند، هر چند که شرکتهای معتبر لوازم دارای تکنولوژی تمام تلاششان را به کارگرفتهاند که محصولاتشان از امکانات روترهای ax بهره ببرند ولی به قیمت خیلی بالا در اختیار کاربران قرار میگیرد.
پاسخگویی به این سوال از اهمیت بالایی برخوردار است؛ زیرا همانطور که گفته شد قرار است یک کاربر هزینههای بالایی را برای دستیابی به روترهای 802.11ax بپردازد.
روترهای 802.11ax استاندارد هم قابلیت عمل کرد روی فرکانس 2.4 گیگاهرتز را دارند و هم با فرکانس 5 گیگاهرتز، که این مساله تفاوت روترهای 802.11ax و +802.11ac را بارز میکند؛ زیرا روتر +802.11ac فقط با فرکانس 5 گیگاهرتز با سرعتهای متفاوت عمل میکند.
با این وجود سرعتهای مختلف قادر به انجام کار بر فرکانس 2.4 نیستند که سرعت 300 بالاترین سرعت مگابایت در ثانیه با این فرکانس برای روتر +802.11ac است. اگر شرایط ایجاد اتصالات با سرعت 400 مگابایت در ثانیه با پهنای باند 40 مگاهرتز برای این روتر فراهم باشد، با پهنای باند بسیارکم خصوصا در اماکن شلوغ به علت تداخلات زیاد شبکهای، غیرممکن و محدود است.
در استاندارد روترهای +802.11ac با پهنای باند 160 مگا هرتز با انواع سرعتهای مختلف قادر به انجام عمل هستند. توانایی بهرهگیری دستگاهها از روترهای 802.11ax زمانی امکان پذیر است که روتر این مشکلات را رفع کند.
روتر ax با فرکانسهای 2.4 با سرعت 1148 مگابایت و 5 هرتز با سرعت 4804 کارایی میدهد؛ ضمن اینکه در روتر ac در این پهنای باندها سرعت بسیار پایینی عمل میکنند. با تمامی تفاصیلی که گفته شده نیاز است که روترهای جدیدی چه از نوع ax و انواع دیگر آن در دسترس کاربران قرارگیرند تا بتوانند یک پیشرفت و توسعه همه جانبه در تمامی امکانات قابل استفاده به وجود آورند.
لازم به همکاری دو جانبه شرکتهای تولیدی روتر، شرکتهای مربوط به تولیدات USB است؛ همچنین تولیدکنندههای مهم انواع دستگاهها تا همزمان امکان استفاده از روترها پیشرفته در آنها از جمله لپتاپها امکانپذیر شود. از شرکتهای قابل توجهی که تمام تلاشش را در دستیابی کاربران به این امکانات انجام داده است، شرکت تولیدی ایسوس است که فعالیتهای ارزندهای در این زمینه انجام داده است.
زمان کافی لازم است که نسخههای جدید و امکانات مهم برای بهرهگیری از این شبکههای پرسرعت در جهان امکان پذیر شود. شاید سالهای متمادی وقت، هزینه و انرژی نیاز باشد تا تمامی دستگاههای مدرن و امروزی بتوانند از این خدمات بهره بگیرند و شرایط استفاده از این فناوریها برای همه شغلها فراهم باشد. البته قابل ذکر است که جهت استفاده مناسب و بهره مند شدن از این فناوریها، شما باید تفاوت روترهای 802.11ax و +802.11ac را بدانید تا بتوانید از قابلیتهای مهم آنها بهره مند شوید.
هر چند که اتفاق دور از انتظاری نیست فقط نیاز است که همزمان دستگاههای مختلف شرایط بهره برداری و استفاده از این فناوریها را داشته باشند؛ ازجمله لپتاپها، موبایلها، دانگلها، کامپیوترها، تلویزیونها، تبلتها، ان پی سیها و سایر لوازمی که با دارا بودن تراشههای روترهای 802.11ax خواهند توانست کمک بزرگی به استفاده کاربران از این امکانات مهم داشته باشند.
همانطور که میدانید برای انتقال تصاویر دوربینهای تیاندی، باید از نرمافزار دوربین مداربسته تیاندی متناسب با دستگاه خود استفاده کنید،
در حال حاضر دوربینهای تحت شبکه بیشترین تقاضا را در میان محصولات نظارتی دارند؛ زیرا نصب آنها ساده است و
اگر به دنبال محصولی هستید که امکان نظارت در بیشتر زوایا را برای شما فراهم نماید و همچنین امکان تغییر
دوربینهای تیاندی دارای انواع مختلفی هستند که هر کدام برای محیطهای متفاوت با نیازهای متنوع ساخته شدهاند. در ابتدا برای
اگر برای خرید دوربین مداربسته به دنبال محصولات وارداتی با کیفیت هستید، حتما نام برندهای تیاندی، داهوا و هایک ویژن
اطلاعات تماس پرشیا سیستم
دسترسی سریع