آموزش دوربین مداربسته

امروزه آموزش دوربین مداربسته یکی از راه‌های پرطرفدار برای کسب درآمد است. دوربین مداربسته یکی از پراستفاده‌ترین و پرفروش‌ترین محصولات دیجیتال است. شرکت‌های فعال در این حوزه توانسته‌اند در عرض فعالیت چند ساله به یکی از پردرآمدترین و ثروتمندترین شرکت‌ها تبدیل شوند. حال که صنعت تولید و عرضه دوربین مداربسته توانسته در عصر حاضر به یکی از پرسودترین حوزه‌ها تبدیل شود، آموزش دوربین مداربسته و نصب و راه‌اندازی دوربین مداربسته نیز یکی از راه‌های آسان و ساده برای کسب درآمد شناخته می‌شود.

اگر شما نیز به حوزه امنیت و دوربین‌های مداربسته علاقه‌مند هستید، با ما همراه باشید تا بیشتر با نحوه درست آموزش دوربین مداربسته آشنا شوید.

lazy - آموزش دوربین مداربسته در دوره تخصصی پرشیاسیستم + گواهینامه پایان دوره
ردیف عنوان دوره شرح مختصر مدت زمان مدرک مدرس وضعیت ثبت نام
1 دوره ی تیاندی ۱: مفاهیم پایه و TCCA به همراه ورکشاپ ۲ روز از ساعت ۹ الی ۱۷ ارائه مدرک رسمی از کمپانی تیاندی مهندس آرش اعتمادی- مهندس رحمان وطنخواه ثبت نام
lazy - آموزش دوربین مداربسته در دوره تخصصی پرشیاسیستم + گواهینامه پایان دوره

نکات مهم قبل از شرکت در دوره آموزش دوربین مداربسته

  • اولین قدم در آموزش دوربین مداربسته، انتخاب یک مرکز یا دوره خوب برای طی کردن مراحل آموزش است. برای اینکه در بازار کار این شغل فعالیت کنید، بایستی تمامی نکات و موارد مربوط با دوربین‌های مداربسته را بلد باشید. لازمه چنین دانشی نیز استفاده از منابع موثق یا استادان حرفه‌ای و باتجربه است. در صورتی که آموزش دوربین مداربسته را به صورت ناقص طی کرده باشید، نمی‌توانید به طور کامل با تمامی دوربین‌ها و تجهیزات مربوطه کار کنید.

دوربین مداربسته، یک دنیای بزرگ است و تجهیزات بسیار زیادی با این دستگاه‌ها در ارتباط هستند. شما باید علاوه بر شناخت دستگاه‌ها و تجهیزات مختلف در ارتباط با دوربین مداربسته، نحوه کار، عیب‌یابی و تعمیر این دستگاه‌ها را نیز بلد باشید. پس لازم است در دوره‌ای شرکت کنید که توسط شرکت‌های باتجربه و موفق ارائه می‌شوند. استفاده از آموزش دوربین مداربسته این شرکت‌ها باعث خواهد شد تا علاوه بر کسب آموزش‌های لازم و علمی در این حوزه، از تجربه کاری افراد و اساتید نیز استفاده کنید.

  • نکته دوم، استفاده از آموزش دوربین مداربسته‌ای است که به تدریس جدیدترین و پیشرفته‌ترین دستگاه‌ها بپردازد. در دنیای امروز که تکنولوژی به کار رفته در دوربین مداربسته روزبه‌روز در حال پیشرفت است، یادگیری و آشنایی با سیستم دوربین مداربسته قدیمی، به درد شما نخواهد خورد و اگر شما با دوربین مداربسته پیشرفته و به‌روز آشنا باشید، می‌توانید توجه تعداد زیادی از مشتریان را جلب کنید.

دوره‌های آموزش دوربین مداربسته چگونه برگزار می‌شوند؟

به طور معمول، دوره‌های آموزش دوربین مداربسته به دو صورت حرفه‌ای و غیرحرفه‌ای برگزار می‌شوند. دوره‌های معمولی یا غیرحرفه‌ای، بدون حضور افراد و به صورت مجازی نیز قابل سپری کردن هستند. در این نوع دوره‌ها، افراد تنها با انواع دوربین‌های مداربسته و نحوه کار با این دوربین‌ها و سیستم‌های مربوطه آشنا می‌شوند. هزینه دوره‌های غیرحرفه‌ای نسبت به نوع دیگر دوره‌ها بسیار ارزان‌تر است.
اما اگر بخواهید به صورت تخصصی‌تر در این زمینه وارد شده و جزو افراد موفق در این حوزه شوید، بایستی از دوره‌های حرفه‌ای و حضوری استفاده کنید. هرچند این نوع از دوره‌ها، هزینه زیادی می‌طلبند، اما در عوض شرکت‌کنندگان اطلاعات مفیدی دریافت کرده و از امکانات زیادی می‌توانند استفاده کنند.
از نظر زمانی نیز دوره‌های حرفه‌ای در زمان‌های طولانی‌مدت برگزار می‌شوند، درصورتی که دوره‌های آنلاین و غیرحرفه‌ای را می‌توانید تنها در چند ساعت پشت سر بگذارید.

مراحل آموزش دوربین مداربسته

همان‌ طور که گفته شد، انتخاب دوره مناسب آموزش دوربین مداربسته اولین قدم در ورود به این بازار کار است. دوره مناسب، دوره‌ای است که از سرفصل‌های مهم، پیوسته، مرتبط و به‌روز تشکیل شده باشد. در چنین دوره‌ای است که می‌توانید جزو افراد برتر در حوزه نصب و فروش دوربین مداربسته شوید.

اما یک دوره خوب آموزش دوربین مداربسته شامل چه مراحل و سرفصل‌هایی است؟ قبل از ورود به آموزش نصب و استفاده از هر نوع دستگاهی، ابتدا لازم است تا با انواع دستگاه‌های آن حوزه آشنا شوید. در زمینه دوربین مداربسته نیز اولین قدم، شناخت انواع دوربین‌های مداربسته و دستگاه‌های مربوطه است. دستگاه‌های مربوط به دوربین مداربسته، شامل انواع دستگاه‌های ضبط مانند NVR و DVR، سوئیچ‌های شبکه و دیگر اجزا است. پس از آشنایی با این دستگاه‌ها نیز باید با نحوه نصب و برقراری ارتباط این تجهیزات با یکدیگر آشنا شوید. مرحله بعدی نیز شامل نحوه تنظیم و اصول کار و عیب‌یابی این تجهیزات است.

برای حرفه‌ای‌تر شدن در این راه، قدم بعدی شامل شناخت راهکار دوربین مداربسته می‌شود. دوربین‌های مداربسته، در شرکت‌ها و مکان‌های مختلفی به کار گرفته می‌شوند. این نوع از تجهیزات در خانه و مجتمع‌های مسکونی تا شرکت‌های بزرگ و ادارات امنیتی کاربرد دارند. باید توجه داشته باشید که دوربین مداربسته و نحوه اتصال به کار گرفته شده در محیط‌های مسکونی با شرکت‌های فوق‌امنیتی، تفاوت زیادی با یکدیگر دارند. برای اینکه بتوانید در انواع مکان‌ها، شرکت‌ها، ادارات و غیره، به نصب و راه‌اندازی دوربین مداربسته مشغول شوید، باید با انواع راهکارهای دوربین مداربسته آشنا باشید.

lazy - آموزش دوربین مداربسته در دوره تخصصی پرشیاسیستم + گواهینامه پایان دوره
lazy - آموزش دوربین مداربسته در دوره تخصصی پرشیاسیستم + گواهینامه پایان دوره

کسب درآمد بیشتر با آموزش دوربین مداربسته

برای اینکه بتوانید پس از کسب اطلاعات کافی در زمینه دوربین مداربسته، جزو افراد و تیم‌های موفق باشید، باید با بازار و اصول کاری این حوزه نیز آشنا شوید. دوره آموزش فروش دوربین مداربسته یا آموزش پرسنل فروش، یکی از دوره‌های مفید و کاربردی برای آینده شما خواهد بود. در دوره آموزش دوربین مداربسته، اطلاعاتی درمورد سیستم‌های مداربسته و انواع تجهیزات دریافت خواهید کرد.

نحوه بهینه‌سازی هزینه‌ها در هنگام استفاده از تجهیزات مختلف و نصب دوربین‌های مداربسته، یکی از نکاتی است که در مقدار سود کسب شده تاثیر زیادی خواهد داشت. متخصصین و نصب کنندگان دوربین‌های مداربسته باید با استفاده از کمترین هزینه‌ها، بهترین سیستم‌های امنیتی و حفاظتی را طراحی کنند.

lazy - آموزش دوربین مداربسته در دوره تخصصی پرشیاسیستم + گواهینامه پایان دوره

خلاصه‌ای از آموزش دوربین مداربسته

همان ‌گونه که گفته شد، اولین مرحله آموزش دوربین مداربسته، مربوط به آشنایی با انواع دوربین‌های مداربسته است. دوربین‌های مداربسته را براساس فاکتورهای مختلفی می‌توان دسته‌بندی کرد. از مهم‌ترین دسته‌بندی‌های دوربین مداربسته، دسته‌بندی براساس تکنولوژی است. بر این اساس، دوربین‌های مداربسته به دو نوع تحت شبکه و آنالوگ تقسیم می‌شوند.

دوربین‌های آنالوگ اکثرا به وسیله کابل کواکسیکال به دستگاه ضبط متصل می‌شوند. دستگاه ضبط به کار رفته در دوربین‌های آنالوگ، دستگاه DVR خواهد بود. دوربین‌های مداربسته آنالوگ نسبت به دوربین مداربسته تحت شبکه، دارای مزایا و ایراداتی است. دوربین‌های آنالوگ با اینکه قیمت بسیار کمتری دارند، اما امکانات و قابلیت‌های این دوربین نیز کمتر است. دوربین‌های تحت شبکه یا ip به‌وسیله کابل شبکه به دستگاه NVR متصل می‌شوند و از قابلیت‌های پیشرفته پشتیبانی می‌کنند.

یکی از دلایلی که باعث استقبال خریداران از دوربین‌های تحت شبکه شده، استفاده از لنزهای پیشرفته‌تر و توانایی ثبت تصاویر با کیفیت بسیار بالا است. به همین دلیل، چند سالی است که شاهد ورود دوربین‌های مداربسته آنالوگ HD هستیم. این نوع از دوربین‌ها، نسل جدید دوربین‌های آنالوگ هستند که کیفیت بیشتری در ضبط و ثبت تصاویر دارند.

نوع دیگر دسته‌بندی دوربین‌های مداربسته، بر اساس بدنه دوربین انجام می‌گیرد. بر این اساس، دوربین‌های مداربسته به انواع دوربین‌های دام، بولت، باکس، اسپیددام، چشم ماهی و مینیاتوری تقسیم می‌شوند.

معرفی دستگاه‌های ضبط در آموزش دوربین مداربسته

دوربین‌های مداربسته پس از ثبت تصاویر، این تصاویر را به وسیله سیگنال‌ها به دستگاه‌های ضبط می‌فرستند. دستگاه‌های ضبط نیز وظیفه دریافت و ذخیره‌سازی اطلاعات دریافت شده از دوربین‌های مداربسته را برعهده دارند. این نوع از دستگاه‌ها بر اساس نوع دوربین به کار رفته، به دو نوع DVR و NVR تقسیم می‌شوند.

دستگاه‌های ضبط دی وی آر و ان وی آر نیز مانند دوربین مداربسته آنالوگ و تحت شبکه، دارای تفاوت‌های بزرگی هستند. علاوه بر خریداران، باید فروشندگان و متخصصین این حوزه نیز با تفاوت‌ها و ویژگی‌های این دو نوع دستگاه به طور کامل آشنا باشند تا بتوانند بسته به نیاز خود یا مشتری، مناسب‌ترین مدل دستگاه‌ها را انتخاب کنند.

نصب دوربین مداربسته در آموزش دوربین مداربسته

نحوه نصب دوربین مداربسته، یکی از مهم‌ترین بخش‌های دوره آموزش دوربین مداربسته است. این بخش از آموزش، برای تمامی فعالان حوزه امنیتی و دوربین مداربسته توصیه می‌شود. نصب دوربین مداربسته، علاوه بر اهمیت بسیار زیاد، دارای سود زیادی نیز است.

در دوره آموزش دوربین مداربسته و بخش نصب این دوربین‌ها، باید با انواع دوربین‌ها آشنا باشید تا بتوانید انواع دوربین‌ها را نصب کنید. در آموزش نصب دوربین مداربسته، نحوه نصب تمامی دوربین‌ها، در موقعیت‌های مکانی مختلف آموزش داده شده و راهکارهای به کارگیری این دوربین‌ها نیز توضیح داده می‌شود؛ پس از یادگیری نصب دوربین مداربسته نیز، نوبت به نحوه برقراری اتصال و گسترس سیستم امنیتی می‌رسد. این قسمت از دوره آموزش دوربین مداربسته نیز از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

بخشی از نکات مهم نصب دورربین مداربسته در آموزش دوربین مداربسته

چنانکه قبلا اشاره کردیم، نصب دوربین مداربسته، مهم‌ترین بخش کار است. در این قسمت از کار نیز باید نکات مهمی را به یاد داشته باشید تا در ادامه روند دچار مشکل نشوید. در این بخش از مطلب، به بیان دقیق نکات مهم نصب دوربین مداربسته خواهیم پرداخت.

از بازکردن دوربین مداربسته خودداری کنید

برای تعمیر و باز کردن این دستگاه‌ها بهترین راه، استفاده از یک متخصص یا خدمات نمایندگی است. به دلیل استفاده مداوم دوربین مداربسته از برق، احتمال وارد شدن جریان برق به بدن شما یا دریافت شوک برقی یکی از احتمالات باز کردن این دوربین‌ها است.

هر دوربین مداربسته مخصوص یک اقلیم و محیط است

در آموزش دوربین مداربسته به شما گفته خواهد شد که بهتر است از هر نوع دوربین‌ در مناطق مختلف استفاده کنید. انتخاب و پیشنهاد دوربین مداربسته با توجه به محل کاربرد، یکی از وظایف متخصصین این حوزه است. استفاده از دوربین‌های معمولی در مناطق بارانی و مرطوبت، ممکن است دستگاه شما را خراب کند.

دوربین را با احتیاط حمل کنید

دوربین‌های مداربسته به دلیل استفاده از قطعات ریز با تکنولوژی جدید، از حساسیت بالایی برخوردار هستند. بهتر است در هنگام نصب دوربین‌های مداربسته، این دستگاه‌ها را با احتیاط حمل کنید تا دوربین‌ها دچار خرابی نشوند. این نوع از تجهیزات امنیتی، به شدت به ضربه حساس هستند.

lazy - آموزش دوربین مداربسته در دوره تخصصی پرشیاسیستم + گواهینامه پایان دوره

استفاده از دوره آموزش دوربین مداربسته پرشیاسیستم

تمامی نکات و سرفصل‌هایی که از یک دوره برتر آموزش دوربین مداربسته انتظار دارید، در دوره آموزشی پرشیاسیستم تدریس می‌شود. پس از شرکت در دوره آموزش دوربین مداربسته پرشیاسیستم، با کسب علم و دانش موردنیاز در این زمینه، به طور حتم از افراد فعال در این حوزه که به صورت تجربی به یادگیری مشغول شده‌اند، بهتر عمل خواهید کرد.

استفاده از دوره آموزش دوربین مداربسته، برای تمامی علاقه‌مندان و فعالان این حوزه مناسب است و می‌توانند با شرکت در این دوره، اطلاعات تخصصی خود را افزایش دهند و به یک متخصص مجرب در این زمینه تبدیل شوند.