مقایسه محصول

پچ پنل شبکه برای شبکه های دیتا و مخابراتی

فهرست مطالب

پچ پنل شبکه برای شبکه های دیتا و مخابراتی

برای مطالعه ی مقاله ی پچ پنل شبکه برای شبکه های دیتا و مخابراتی اول باید بدانیم که پچ پنل وسیله ای است که وظیفه برقرار کردن ارتباط بین تجهیزات شبکه را دارد . هر پچ پنل از تعداد پورت های مشخصی ساخته شده است ، پچ پنل انتهای کابل شبکه را به تجهیزات شبکه ی مختلف متصل می کند . به عبارت ساده تر به جای اتصال مستقیم کابل های شبکه به تجهیزات شبکه ، آنها را ابتدا به پچ پنل متصل کرده و سپس از پچ پنل به تجهیزات شبکه وصل می کنند .

استفاده از پچ پنل در شبکه های کوچک و حتی متوسط چندان ضروری نیست اما در شبکه های بزرگ ، استفاده از پچ پنل شبکه امری حیاتی است . در یک تقسیم بندی کلی پچ پنل ها به دو نوع پچ پنل ماژولار و پچ پنل غیر ماژولار تقسیم می شوند.

 

پچ پنل غیر ماژولار یا Loaded

پچ پنل غیر ماژولار یا Loaded معمولا در شبکه های بزرگ مورد استفاده قرار می گیرد . پچ پنل غیر ماژولار را درون رک شبکه قرار می دهند و همه کابل های شبکه به این پچ پنل وصل می شوند . در این نوع اتصال کابل های شبکه از یک طرف به پریز شبکه و از طرف دیگر به پچ پنل وصل می شوند .  به عبارت دیگر پورت های پچ پنل در این حالت روی پچ پنل تعبیه شده است .

 

پچ پنل ماژولار یا Un Loaded

در پایان مقاله ی پچ پنل شبکه برای شبکه های دیتا و مخابراتی , در پچ پنل های ماژولار ، کاربر می تواند بر اساس نیاز خود چندین پورت مختلف را بصورت توامان در پچ پنل قرار دهد. به طور مثال پورت فیبر نوری را در کنار پورت Cat6  و پورت Cat7 و … را می توان روی یک پچ پنل ماژولار قرار داد . همچنین در صورتی که یک پورت پچ پنل دچار مشکل شود ، دیگر نیاز به تعویض کامل پنل نیست و تنهای می توانید کیستون مربوطه را تعویض کنید .

طیف وسیعی از پچ پنل ها ی شبکه و مخابراتی در اندازه های کوچک و بزرگ با توجه به تعداد ورودی ها ، میزان فضای درون رک ، ماژولار یا غیر ماژولار در بازار وجود دارند و کاربران می توانند با توجه به نیاز های خود ، مدل مناسب را انتخاب کنند . همچنین کاربران می توانند از پچ پنل فیبر نوری نیز استفاده کنند .

یک پچ پنل از تعدادی جک برای برقرار کردن ارتباط بین تجهیزات شبکه تشکیل شده است . از پچ پنل در حوزه های مختلفی مانند شبکه های کامپیوتری ، اتاق های سرور ، استودیو های ضبط موزیک ، رادیو و تلویزیون و … استفاده می شود .

 

پچ پنل شبکه را می توان بر اساس عملکرد و شکل ظاهریشان به مدل های مختلفی تقسیم کرد که برخی از آنها را در ادامه آورده ایم :

پچ پنل Feed Through

کابل کشی در این پچ پنل ها ساده است ، در قسمت جلو و پشت پچ پنل ، پورتهای شبکه RJ45 وجود دارد که کاربران می توانند کابل ها را به این پورت ها وصل کنند . شما می توانید به راحتی کابل ها را به دو طرف پچ پنل نصب کنید و این کار را بسیار ساده می کند . یک نکته تاریک در مورد این پچ پنل این است که شما همواره باید کابل های خود را در محل پچ پنل برش بزنید که این موضوع همیشه عملی نیست .

 

پچ پنل استاندارد Punch down

در این نوع ازپچ پنل، اولویت اتصال کابل ها از قسمت عقب دستگاه می باشد یعنی از جایی که کابل ها باید پانچ شده و به وصل شوند به عبارت دیگر کابل های شبکه در انتهای مسیر پانچ شده و وارد پچپنل می شوند . این مهم باعث می شود تا حجم زیادی از کابل کاسته شده و صرفه جویی انجام شود . از این رو استفاده از پچ پنل پانچ شده یک راه حل مقرون به صرفه به حساب می آید .

 

پچ پنل Telco-Style

از پچ پنل Telco-Style برای کاربری های مربوط به صدا و تلفن استفاده می شود . این پنل ها دارای اتصال 25 پینه در پشت هستند . امروزه شمار زیادی از مشتریان ما از این سری از پچ پنلها برای پوشش نیاز هایشان استفاده می کنند .

منبع : سایت Cable Organizer

اشتراک گذاری:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط
برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.